miércoles, 20 de febrero de 2008

SPLIT BOARDING IN NORWAY/NORUEGA

Hola a todos,
Aqui os dejo el report sobre el viaje a Noruega que hicimos con Marc Gasch para la revista Riderevolution el pasado año 2007, espereo os guste, también lo encontrareis en formato papel en la misma revista este mes.

Disfrutad de la montaña amigos y si necesitais más información no dudeis en contactar conmigo.





3 comentarios:

David Pérez dijo...

Hola David! Qué tal? Vinc de rebot del blog del Marc després de llegir l'entrada sobre l'split d'Atomic. Segur que em pots ajudar! Estic pendent de fer-me amb un splitboard però amb la poca oferta que hi ha de moment i els preus que es donen havia pensat en tallar una antiga Custom X i comprar el Kit Voile. Com sol.lucioneu el tema del canto interior per foquejar. Valen qualsevol fixacions? Tinc unes cartel tronades i encara els hi podria treure suc? Hi ha algu que ho faci per aqui? per tallar-la no hi ha problema, però no se jo a l'hora de fer-li els forats i aillar el nucli si la liare. No sóc molt apanyat amb aquestes coses! Gran repo! Fins aviat, i gràcies per avançat!

David dijo...

Hola que tal,
Tallar la custom serà una bona opció, no sé quin nucli te, però si per on talles es fusto només hauràs de aplicar-li una mica de EPOXI (Araldit). El tema de les fixacions, et serviran les Cartel,ull amb el gas pedal, ja que al "foquejar" et pot tocar.
Foradar la taula per col.locar els inserts és lo més delicat, millor que t'ajudi algun "manetes"ja que si no la pots liar!
No sé si saps que en una revista solo snowboard d'aquest hivern, vaig escriure un article de com fer una splitboard, tu explica pas a pas.

Sort i si necessites més ajuda ja em diràs.

david

David Pérez dijo...

Doncs no ho sabia! Intentaré fer-me amb aquest nº del solo snowboard. te'n recordes de quin és? Sí, lo millor després de tallar-la serà portar-la a un taller a que em facin els nous inserts. en quant ho tingui acabat li dedico una entrada, gràcies!